Ce oferim

CantusMusica este un proiect initiat din dorinta de a oferi tot suportul necesar celor care, asemenea noua, sunt pasionati de aceasta minunata arta a sunetelor. In aceasta idee le punem la dispozitie:
Cadru de studiu profesionist pentru pasionatii de muzica la inceput de drum

Salile de curs pe care Academia de Muzica Bucuresti le pune la dispozitia cursantilor sunt dotate cu tehnologie specifica, de top. Mai concret spus, elevii inscrisi la cursuri si meditatii pian studiaza pe un instrument de la Korg, un pian foarte potrivit pentru incepatori cu sunet impecabil, claviatura care ofera o experienta placuta si lipsita de efort si un design atractiv.
Elevii care se inscriu la meditatii canto, beneficiaza de microfoane Shure, sunet profesional, sistem karaoke cu monitoare led, partituri online si pe hartie. In plus, celor care se inscriu la cursuri de canto le putem instala un software performant pe tablete, astfel incat sa aiba la dispozitie tot timpul ceea ce repeta cu profesorul in timpul orelor de studiu.
Este important sa mentionam ca in cadrul scolii utilizam ultimele programe software de muzica instrumentala, canto si arte vizuale aparute pe piata de profil. Prin urmare, elevii care se inscriu la meditatii si cursuri chitara, vioara, pian sau acordeon vor fi ajutati eficient sa faca performanta. La fel de important este sa notam ca fiecare profesor in parte, indiferent ca preda ore de canto sau cursuri vioara sau un alt instrument muzical, isi va pregati elevul individual, astfel incat la un moment dat sa poata sa incante auditoriul, fara sa se confrunte cu vreo problema atunci cand se va exprima in fata publicului.
Indiferent ca este vorba despre meditatii acordeon sau la un alt instrument muzical, cursurile sunt adaptate pentru fiecare elev in parte, iar profesorul urmareste sa aduca in prim plan tot potentialul elevului sau, sa-l determine sa ofere tot ce are mai bun. Pentru ca acest lucru sa fie realizabil, profesorii nostri de canto si instrumente, vor aborda cu toti elevii lor un repertoriu vast si modern.

Elevii care nu detin un instrument muzical propriu, au acces la instrumentele pentru studiu puse la dispozitie de catre CantusMusica doar in cadrul scolii. Toate cursurile noastre, inclusiv de teorie muzicala, se desfasoara in sali de curs dotate cu tot ceea ce este necesar in procesul de optimizare a competentelor de invatare. Mai mult, cursurile se tin in functie de timpul liber pe care il are la dispozitie fiecare elev - de astfel, elevul si profesorul stabilesc impreuna orarul definitiv al programului de studiu.

Practica muzicala direct la evenimente

Oferim un aspect inedit si foarte important pentru elevii nostri, in ideea in care toti cei care se inscriu la cursurile noastre vor face practica muzicala in cadrul unor evenimente impreuna cu formatia compusa din toti membrii acesteia, profesori ai academiei. Acest aspect este unic si este oferit numai de catre academia noastra.

Artistii isi pot perfectiona repertoriul in cadrul scolii CantusMusica

Chiar daca nu sunt la inceput in aceasta frumoasa lume a muzicii, artistii au nevoie sa isi imbunatateasca constant repertoriul. In cadrul scolii noastre pot face acest lucru! Impreuna vom face update repertoriului, astfel incat sa fie unul modern si adaptat nevoilor artistului.

Suport in cadrul concursurilor

Nu in ultimul rand, oferim suport material si didactic in cadrul concursurilor muzicale. Mai mult decat atat, cei care se pregatesc pentru diferite concursuri muzicale in scoala noastra vor face repetitii cu formatia detinuta de catre noi, formata din profesorii academiei. Aceasta se afla in topul celor mai bune orchestre pentru evenimente private si mondene.

Call Now Button