Canto muzică usoara

 
Mirela Bordea, in prezent solista de muzica usoara in formatia Lucianband ,se alatura echipei CantusMusica , dupa ce a urmat timp de 4 ani cursuri de canto muzica usoara in cadrul unei scoli private, ulterior in cadrul Scolii Populare de Arta din Bucuresti, dobandind importante cunostinte muzicale si tehnica de emisie vocala corecta.
Desi este absolventa a Facultatii de Limbi Straine, dar si a unui master in domeniul finantelor publice, Mirela spune ca de mica a fost atrasa de muzica si nu a renuntat niciodata la pasiunea ei.
Pe langa diferitele concursuri si festivaluri la care a obtinut numeroase premii, experienta sa profesionala se datoreaza totodata aparitiilor pe scena alaturi de formatia Lucianband la evenimentele si petrecerile private organizate in Bucuresti si alte zone ale tarii.
 
 
Concepute pentru orice varsta, nivel de pregatire si personalitate, cursurile de canto muzica usoara ofera cursantilor posibilitatea de a-si descoperi si imbunatati vocea prin exercitii de respiratie, tehnica vocala si de dezvoltare a urechii muzicale.
Cu ajutorul acestor lectii, cursantii vor invata despre modalitatile de producere si amplificare a sunetului si isi vor insusi notiuni ce tin de impostatie, emisii vocale, postura in timpul actului artistic si expresia fetei , respiratie diafragmala ( sustinerea si dozarea aerului), interpretare ( dictie, frazare, intonatie), miscare scenica.
Fiecare sedinta dureaza 50 min si va fi structurata in 3 parti :
1) Exercitii de respiratie
2) Incalzirea vocii – vocalize
3) Recapitularea pieselor muzicale lucrate la ora anterioara, alegerea si studiul unei piese noi
 
Call Now Button