Acordeon

 
 
 
Am debutat în muzica si am inceput sa o practic in mod profesionist si profesional la vârsta de 14 si jumatate . De atunci am studiat necontenit , visând ca orice tânăr muzician sa ating marea performanta ceea ce mi-a si reusit , în clipa de față culegand roadele. Școlile mai sus mentionate m-au format si m-au educat într-un spirit al corectitudinii si al perseverentei îngemănand perfect cariera de militar cu cea de muzician .
Am predat si am invatat sute de copiii ,atât în medii private cat si in sisteme de învățământ de stat cum ar fi Casa de cultură NICOLAE BALCESCU , CLUBUL COPIILOR din orașul BUZIAS , unde am activat si ca subofițer pentru muzici militare .
In cadrul armatei , printre altele am activat si ca instructor cultural unde am efectuat si am pregatit de-a lungul carierei sute de spectacole cu soldații pe care îi triam cu mare atenție și profesionalism in functie de talentul si abilitățile artistice.
Sunt un om răbdător și foarte atent la micile detalii in asa fel incat copiii sa poata invata intru-n mod corespunzător și profesionist !
Cea mai mare satisfactie si bucurie a mea este aceea de a ajunge sa cant pe scena cu elevii mei si sa ridic sala in picioare in ropote de aplauze.
 
Call Now Button